Ganduri pierdute in culori

Ganduri pierdute in culori
Nimic nu e ceea ce pare a fi , inainte sa-ti dai cu parerea ...cunoaste ! Pentru ca inaintea unui zambet vor fi mereu lacrimile ....la fel cum inaintea unui curcubeu va fi ploaia !!! ;x

marți, 9 septembrie 2014

Femeia

Femeia nu e doar puterea din spatele barbatului!! Ea e umarul pe care el plange ori de cate ori are nevoie, mana care il hraneste atunci cand ii este foame , buzele care il alinta si ii saruta fruntea atunci cand vine obosit de la munca, ochii care il privesc cu atata duiosenie cand se joaca cu piciul si tine locul calutului , ea e uneori o mama care il asculta si apoi il dojeneste , o prietena care ii da sfaturi ajutandu-l sa ia alegerea buna, o iubita care ii este alaturi la bine si la rau si il ajuta sa treaca cu bine peste greutatile vietii , dar in acelasi timp si o amanta care il distreaza si il face sa uite de toate.
              Femeia nu este sclava lui....este sclava iubirii care creste in ei , este scutul care apara castelul lor de cristal construit cu atata grija, este temelia relatiei pe care toti au sfidat-o de la bun inceput....Ea este soare atunci cand e nevoie de caldura , dar si furtuna atunci cand lucrurile nu mai sunt la fel ...ea e curcubeul care iti lumineaza diminetile si ploile care iti racoresc serile caniculare de vara.
Femeia....e inima pe care plangi atunci cand saracia trupui te atinge,palma care sterge lacrima ce-ti cade din ochii plapanzi atunci cand ai o apasare...Femeia...e cea care plange de neputinta...care ar vrea daca ar putea sa-ti ia durerea din inima si sa o simta ea...e cea care ii sufla peste rana din genunchi al copilului vostru , dar si cea care il poarta in pantece pentru 9 luni de zile....este cea care nu doarme noptile din grija ta atunci cane esti plecat in deplasare ...cea care te ingrijeste atunci cand esti bolnav..
                Este forta ta orice s-ar zice, fara o femeie in casa nimeni nu poate sa existe...Nimeni nu ar avea alinare FEMEIA este zidul de aparare !!!!
Este zambetul senin ce te asteapta-n poarta, si ploaia ce te racoreste indata....este lumina care te calauzeste in noapte si ingerul care calatoreste cu tine cateodata...
       Ea nu este doar persoana....e universul in care tu roiesti....spune-mi cum ai putea sa nu o Iubesti ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu