Ganduri pierdute in culori

Ganduri pierdute in culori
Nimic nu e ceea ce pare a fi , inainte sa-ti dai cu parerea ...cunoaste ! Pentru ca inaintea unui zambet vor fi mereu lacrimile ....la fel cum inaintea unui curcubeu va fi ploaia !!! ;x

duminică, 7 septembrie 2014

O relatie = 2 !! NU 1 !!

Nu-ti taia aripile daca nu stii sa zbori.
       Nu fi sigur ca poti zbura pana nu incerci sa simti aerul ce-ti mangaie aripile.
       Nu poti iubi doar tu.....fara sa fii iubit...
O relatie nu se poate numi relatie daca nu sunt 2 persoane care se iubesc!!
      O relatie nu se poate numi relatie daca doar una din 2 persoane iubeste...nu poate sa-ti pese doar tie,nu poti sa lupti doar tu...pentru a trage relatie dupa tine.

            De multe ori ma lovesc cu privirea de amici....sau chiar necunoscuti care au "relatii", dar care nu stiu ce inseamna sa fie iubite si pretuite( iubiti si pretuiti )...nimeni nu spune sa nu iubesti, sa nu lupti sau sa nu-ti pese intr-o relatie..dar daca totul este bazat doar pe " spatele " tau atunci greutatea o duci doar tu.....nu amandoi ....iar asta nu se mai poate numi relatie.Nu poti lupta singura cu morile de vant sperand ca maine ceva...poate se va schimba, nu poti avea atata rabdare si atata speranta incat sa crezi ca ...maine totul va fi bine.Atata timp cat intr-o relatie doar o singura persoana iubeste....si cealalta persoana doar se joaca...nu are rost pur si simplu sa mergi mai departe.Decat sa o lungesti..sa mergi cu agonia in suflet si cu taisuri pe talpile picioarelor....pas dupa pas...drumul va deveni din ce in ce mai greu, e ca si cum ai trage dupa tine un bolovan mai mare ca tine...care la un moment dat se va rostogoli si te va lovi.
      Daca relatia nu este bazata pe sentimente, pe sacrificii, pe lupta ...pe sinceritate...atunci opreste-ti agonia si spune STOP! Nimic nu se pierde....doar se castiga.
  Trebuie sa invatam sa acceptam ca oamenii vor alege alti oameni langa ei si nu pe noi....nu tine cont de alegerile tale ci de alegerile inimii,nu trebuie sa luptam pentru ceva care nu ne apartine ...sau poate cel mai sigur nu ne apartine niciodata.Se spune ca " Ce e al tau e pus deoparte " deci dupa zicala se subantelege ca nu trebuie sa te astepti la ceva ce nu va al tau, nu poti cere mai mult decat poti duce, nu poti sili pe cineva sa stea langa tine , dar nici sa fii batjocora altora...E in zadar sa incerci sa faci o persoana sa te placa , sa fie cu tine daca acea persoana nu da 2 bani pe tine...iti consumi energia degeaba, pe niste persoane care nu merita ! Ar trebui pur si simplu sa-ti intorci privirea si sa cauti persoana care sa merite sa lupti pentru ea, sa o iubesti si care sa faca aceleasi sacrificii pe care le faci si tu!

         O relatie inseamna 2 !!! nicidecum 1 ! O relatie inseamna iubire reciproca !! O relatie inseamna....2 inimi gemene care bat la unison una langa alta ! Trebuie sa cautam persoanele care ne merita ! Sa-i cautam...sa-i gasim si sa-i tinem strans in brate !!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu