Ganduri pierdute in culori

Ganduri pierdute in culori
Nimic nu e ceea ce pare a fi , inainte sa-ti dai cu parerea ...cunoaste ! Pentru ca inaintea unui zambet vor fi mereu lacrimile ....la fel cum inaintea unui curcubeu va fi ploaia !!! ;x

vineri, 13 februarie 2015

Creatorul ei...mainile tale.

      Femeile pot fi sincere sau false, frumoase sau slute, cu sufletul gol pline de un trecut nefericit care le urmareste, sau cele care mimeaza fericirea pentru a nu rani universul.Alintate , dragute , salbatice, reci si indiferente.

   Pot fi rebele cu toti si cuminte doar cu cineva! Inima unei femei e ca o lada comorii ...ascunde mii de ganduri printre care te poti rataci daca incerci macar sa te aventurezi.
  Ceea ce devine este suma tuturor deciziilor,momentelor, emotiilor,intalnirilor...timpului petrecut singura de cele mai multr ori....sau langa cineva dar mereu izolata de exterior.
     Barbatul poate fi inceputul femeii. O poate transforma pentru ca apoi de cele mai multe ori o iau la fuga lasand totul in urma cu nepasare!
    
     O poate transforma:
 
    In o pata....o pata fara culoare in lumea asta plina de culori...o face sa sufere odata....de 2 ori...doar pentru a ajunge la *n* ori la maximum absolut... Apoi isi cere scuze cu zambetul de mielusel...doar pentru a o lua de la capat!! Femei carr iarta...pentru a simti durerea de 2 ori mai mult...femei fara vlaga...fara un sens in viata..femei necolorate..care ar putea foarte bine sa tina loc cerului intunecat in peisajele pictorilor de toamna....

    Femeile crude.... Si nu ma refer in mod special la cele necoapte la fel ca fructele in primavara devreme , ci la acele femei care au fost ranite de prra multe ori la randul lor si care si-au pierdut increderea si in cei din jur....dar si increderea in sine... Femei care au suferit, femei care se ascund in spatele unui zid de gheata creat in jurul lor la fel ca un scut...femei indiferente care sunt gata in orice moment sa-ti lustruiasca papucii si sa ti-i dea trimitan-du-te inapoi de unde ai venit...metaforic vorbind intr-o secunda..fara sa stea macar pe ganduri...fara sa analizeze.... Acele femei pe care nu le poti intelege!!

   Femei vulgare... Acele "tipe" care din saracia in care au crescut se trezesc peste noapte intretinute de barbati bogati...se trezesc in paturi de puf....care uita cum e sa dormi pe cartoane....sau sa nu ai dupa ce bea apa...femei care ajung sclave sexuale la picioarele unui barbat care e gata oricand sa-i satisfaca orice capriciu...atata timp cat si invers lucrurile stau la fel...totul contra cost!
   Nimic respect!! Fara iubire...fara afectiune....doar bani si placere !

   Barbatul este creatorul ei! Iar Femeia ingerul pe care-l modeleaza dupa bunul plac!
    Doar dragostea si atasamentul va face diferenta in o relatie. Femeia nu va fi la fel cu toti barbatii, fiecare barbat va avea o alt fel de afectiune, o alt fel de iubire, un alt post...mereu diferit!
   il va iubi pe cel care ii va da motive...motive sa iubeasca , sa traiasca , sa zambeasca...ii va ura din inima pe cei care vor dori sa-i fure ceea ce ea cu greu a cladit....ii va ignora pe cei care in urma ei vor saliva la fel ca niste caini ingometati.... Doar un singur barbat o va face sa simta emotiile, sa le traiasca...o va sustine in toate si ii va da motive sa fie fericita...senina..ii va incalzi diminetile racoroase si ii va saruta fruntea plina de borboane in noptile calduroase...ii va susura la ureche cuvinte de iubire.... Atunci si femeia ii va multumi in felul sau...
Totul depinde de barbatul de langa ea, de creatorul ei, de legatura dintre ei...daca el o creaza bine din bucati intregi si isi va potrivi caracterul cu al ei la fel ca 2 bucati din puzzle...amandoi vor avea de castigat... Altfel unul din ei va ramane castigator..si celalalt va pierde mereu.

   Femeia e si inger dar si demon...e si cruda si indiferenta...dar va ramane mereu o scorpie , oricat de mine ai manovra creatia, oricat de bine te-ai comporta...tu creatorule ... Scorpia din ea se va dezlantui...fie ca vrei..fie ca nu..trebuie sa ai mereu garda sus , pentru ca la fel cum macar o data- n viata devenim ingerul sau demonul cuiva...la fel va veni si vremea sa faci cunostinta...cu scorpia din ea !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu