Ganduri pierdute in culori

Ganduri pierdute in culori
Nimic nu e ceea ce pare a fi , inainte sa-ti dai cu parerea ...cunoaste ! Pentru ca inaintea unui zambet vor fi mereu lacrimile ....la fel cum inaintea unui curcubeu va fi ploaia !!! ;x

duminică, 22 februarie 2015

Te face KO!

        Degeaba te crezi mare golan,puternic cu mari ambitii, cu prieteni sus pusi, mereu zeflemitor si rau famator...pentru ca toate astea le pierzi una dupa alta intr-o singura secunda!
    In prima secunda in care ochii tai se vor lovi de stralucirea ei...in secunda in care plamanii tai se vor umple de parfumul ei de parca ai respira pentru prima data in viata ta. Abia atunci...asa rebel si bagator in seama cu pretentii si cu buzunarul plin te vei trezi la realitate si toata aroganta ta o vei pierde fara sa-ti aduci aminte macar ce era. Atunci cand valul ce-ti va incolti inima se va scalda in caramelata iubire iti vei da seama ca in lumea asta uriasa esti doar un nimiC!
   Degeaba ai avut in patul tau sute de femei,una si una...care din placere ,care din teama,care pe bani,care pe ochi frumosi...femei timide, nebunatice...salbatice...totul a fost trecator...doar un schimb de opinii poate, sau doar o schimbare de bagaje...2 sunete si un fum necacios tras in plamani inainte de plecare.
   Dar ea...ea face cat toate alea o mie care si-au impartit asternuturile cu tine, cat alea sute care te-au atras cu vointa sau fara in patul lor... Ea e unica! Cea care ti-a intrat in vene la fel ca un drog injectat fara ca macar sa te atinga! Cea care cu o singura privire si-a facut cuibul in inima ta la fel ca o privighetoare in pomul cel mai inalt. Cea care ti-a redat aerul in plamani cu o singura adiere de vant.
    Ea iti trezeste ganduri nebune ,salbatice... Te-a adus in stadiul de nebunie intr-o singura clipa , tanjesti sa o imbratisezi...sa poti simti pentru o secunda adevata fata a pasiunii... Ti-ar ajunge un singur sarut ca motiv pentru a reinvia in urmatoarele vieti. Acea privire rece precum un ghetar.. Acea privire plina de apa oceanelor amestecata cu cea a cerurilor...acea privire pierduta in care nu se citeste nimic...privirea aceea care te face mic...mic! 
    Altadata in trecut te-ai fi multumit cu ce aveai...caldura unei femei in Mat tau era doar o pierdere de timp... Acum din atotputernicul rebel care erai..ai devenit un scolar in fata ei, mai timid ca un pui abia nascut..ai ideile clare si stii ce vrei de la viata. Unii se intreaba cum e posibil cu o singura privire sa se schimbe total... Tu nu stii raspunsul...spui doar :
   " Ea nu e ca toate celelalte! Ea e speciala ! Degeaba am in palme sute de femei daca nici una nu-mi apartine, daca eu nu le apartin. Pe cand ea...cu o singura privire...rece...inghetata mi- dezvaluit in fata ochilor o viata intreaga. Ei ii apartin acum si pe vecie in alte vieti poate vr-o mie!"

Un comentariu: